Založ si blog

Kiska čelí najväčšiemu škandálu v dejinách Slovensku. Po prvýkrát hrozí, že prezident Slovenskej republiky za svoje podvody poputuje za mreže.

ČÍM PREKRYŤ KISKOV ŠKANDÁL? NO PREDSA VADALA!

Nad Kiskom už krútia hlavu aj slušnoľudia, a tak slovenské médiá museli narýchlo nájsť nejakú tému, ktorou by tento Kiskov megaškandál prekryli. Poslúžila sprostosť o telefonáte Fica s Vadalom z roku 2012.

Nejako mi chýba pointa – to akože chcú liberálne médiá navodiť dojem, že šesť rokov pred vraždou Kuciaka, v čase, keď mladý Ján študoval na výške, Fico a Vadala dohadovali jeho vraždu? Alebo aký je zmysel tejto hovadiny?

V PREDVEČER PROTESTOV – AKÁ NÁHODIČKA

Náhodička, náhodná – správa o údajnom telefonáte vyšla von deň pred výročím Kuciakovej smrti – ako rozbuška pre žiaducu emóciu, ktorú chce liberálna mafia vyvolať vo štvrtok na námestí. Ako z učebnice Majdanov.

Ale je to ešte zamotanejšie. Pôvodne sa článok objavil v talianskom denníku La Repubblica. Zjavne nebol smerovaný čitateľovi v Taliansku – nenachádza sa na titulke a treba ho komplikovane hľadať.

ČLÁNOK NA OBJEDNÁVKU

Bežný taliansky čitateľ ho prehliadne, pretože ho nemá prečo zaujať – z hľadiska talianskej reality je total uletený. Nemá prečo zaujať talianského čitateľa. Je však prekvapivo detailný vo vzťahu k Slovensku. Akoby adresátom nebol taliansky čitateľ, ale ten slovenský.

Akoby išlo len o to, aby mohli na Slovensku vyjsť v spriaznených médách veľkolepé titulky, že v Taliansku odhalili špinu na Fica a od rána do večera nič iné v celom Taliansku neriešia. Pritom Taliani majú na saláme, to iba liberálna mafia ukázala, že funguje medzinárodne. Vysvetlím.

SLNIEČKA Z LA REPUBBLICA NENÁVIDIA STREDNÚ EURÓPU

La Repubblica je slniečkársky denník, ktorý fanaticky obhajuje migráciu a šíri nenávisť voči stredoeurópskych štátom, ktoré migráciu odmietajú.

Je logické, že La Repubblica nenávidí aj Fica, rovnako ako aj Orbána, Kascinského a ďalších. A preto radi poslúžili požiadavke slovenských médií, aby spoločne okorenili slovenský Majdan.

LA REPPUBLICA PATRÍ DO TEJ ISTEJ LIBERÁLNEJ MAFIE AKO AKTUALITY.SK

Ale to nie je všetko. La Repubblica patrí do aliancie západoeurópskych médií pod názvom LENA, v ktorej sú členmi aj ďalšie liberálne denníky, vrátane francúzskeho Figara či nemeckého Die Welt.

Osobitne zaujímavý je Die Welt, ktorý je vlastnený Axelom Springerom. Zhodou okolností, ten istý Axel Springer vlastní aj Aktuality.Sk, kde pracoval Kuciak a ktoré od jeho smrti rozpútali nukleárnu vojnu proti Ficovi.

LIBERÁLNA MAFIA NEPOZNÁ HRANÍC

Novinári z Aktualít sa netaja väzbami na svojich „súdruhov“ v Nemecku či Taliansku. Rovnako sa nimi netají ani Denník N či SME.

Proste, liberálna mafia veselo funguje ponad hranice. A cieľ je jasný: zničiť politikov, ktorí odmietajú liberalizmus a multikulturalizmus.

SLNIEČKÁRSKA INTERNACIONÁLA

Ich taktika je úplne lacná: v Taliansku na 17.strane vyjde účelový článoček, ktorý má deň pred protestami na Slovensku vyvolať hnev proti Ficovi. V Taliansku tento článok nikoho nezaujíma, no na Slovensku politicky poslúži.

Nabudúce zase v Die Welt napíšu nejaké odhalenie proti Salvinimu a búrku z toho urobia v talianských La Repubblica. A inokedy zase poslúži Figaro. A tak – mafia. Poznáte to.

VRTIEŤ PSOM

A takto sa vytvára senzácia. Vtedy, keď treba. Netreba na to žiadne sprisahania, stačí úplne obyčajná novinárska spolupráca, ktorá je priznaná a preukázaná aj vlastníckou štruktúrou a spoločnou slniečkárskou ideológiou.

A tak talianske slniečka poslúžili: vďaka ním sa liberálne médiá na Slovensku snažia prekryť Kiskov škandál a zároveň prikúriť pred zajtrajšími protestami.

Priatelia, žijeme v čase globálnych sietí. A globálnych mafií. Jednou z najmocnejších mafií je tá liberálna. Má kopu peňazí, pretože za ňou stoja tie najbohatšie korporácie.

DECKÁ MOŽNO OBLBNETE, ALE SLOVENSKO NIE

Korporátne médiá tu nie sú na to, aby chránili bežných ľudí pred nespravodlivosťami – sú tu preto, aby propagovali liberalizmus, migráciu a záujmy svojich vlastníkov.

Decká im to možno žerú. A zajtra si na námestí zahulákajú. Ale každý, kto už vyrástol z puberty, dobre vie, o čo tu ide. Chcú zachrániť Kisku a rozoštvávať Slovensko. Ale ani jedno sa im nepodarí.

Kiska bude za svoje podvody pykať. Nepomôže mu ani priživovanie sa na smrti dvoch mladých ľudí.

Darmo bude zapaľovať sviečočky, keď pred rokom veselo brázdil svahy v Rakúsku… Svoje zločiny neprekryje.
A Majdan tu neprebehne.

Nalejme si čistého vína, priatelia. Úrad prezidenta Slovenskej republiky nikdy nemal tak blízko k mafii, ako práve teraz. Je to hanba pre celé Slovensko.

18.12.2018

Ten pocit, keď si kúpiš mega pozemok pod Tatrami s takýmto výhľadom a tváriš sa, že je úplne v pohodke, že si zaň vysolil iba 1800 eur. Ja len, že za 1800 eur by Ťa s takýmto výhľadom na Tatry neubytovali ani na týždeň bez raňajok. TOTO KÚPIL KISKA ZA 1800 EUR – HALÓ! Kuknite sa na obrázok. A predstavte si, že ste kúpili dve futbalové ihriská s [...]

Sú v Smere nejaké boje ohľadom globálneho migračného kompaktu?

23.11.2018

Ja som teda zažil v Smere rôzne polemiky na rôzne témy, ale migračný kompakt? V tomto panuje úplne idylická zhoda. Všetci sú proti. Poslanci, členovia, sympatizanti, voliči. V máloktorej téme sú názory vo vnútri strany až takéto podobné. Za posledné týždne som sa rozprával na túto tému s desiatkami ľudí zo Smeru, a to nerátam tisíce reakcií na sociálnych [...]

Radičová odmieta zverejniť svoj spis, na základe ktorého sa dostala k titulu profesor a namiesto toho okolo seba hystericky prská.

09.11.2018

Zjavne som pichol do osieho hniezda. Radičová odmieta zverejniť svoj spis, na základe ktorého sa dostala k titulu profesor a namiesto toho okolo seba hystericky prská. Moje pochybnosti o jej profesúre sú odôvodnené a ona sa obhajuje ako malý školáčik. V médiách píšu, vraj „Blahovi vrátila úder“. Tak si ten „úder“ rozoberme. Ja mám totiž skôr pocit, [...]

Explainer Middle East Armed Groups

Izrael zvažoval odvetný útok na Irán, ale odložil ho. Už dvakrát

18.04.2024 07:02

Izrael sa zaviazal, že na iránsky útok odpovie. Jeho hlavný západný spojenec - USA - však s takýmto postupom nesúhlasí.

Tatranský národný park (TANAP)

Vysoké Tatry zavreli pre horolezcov. Tí nesúhlasia a chcú zmeniť návštevný poriadok

18.04.2024 07:00

Vo Vysokých Tatrách platí až do konca mája jarná uzávera pre horolezcov aj skialpinistov.

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 07:20

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Fiala

VIDEO: Fiala si myslí, že slovenské peniaze na muníciu pre Ukrajinu Česko asi nevyužije

18.04.2024 06:00

Slovenská vláda sa nepripojila k iniciatíve Prahy, keď sa kabinet Petra Fialu usiluje nakúpiť delostrelecké granáty pre Ukrajinu.

Ľuboš Blaha

Ak máte plné zuby pravicových liberálov, rusofóbov a antikomunistov, ste na správnom blogu. Toto je blog najľavicovejšieho poslanca NR SR. Vitajte!

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 35967x
Priemerná čítanosť článkov: 8992x

Autor blogu

Kategórie