Založ si blog

Nalejme si čistého vína, priatelia. Úrad prezidenta Slovenskej republiky nikdy nemal tak blízko k mafii, ako práve teraz. Je to hanba pre celé Slovensko.

Ten pocit, keď si kúpiš mega pozemok pod Tatrami s takýmto výhľadom a tváriš sa, že je úplne v pohodke, že si zaň vysolil iba 1800 eur. Ja len, že za 1800 eur by Ťa s takýmto výhľadom na Tatry neubytovali ani na týždeň bez raňajok.

 

TOTO KÚPIL KISKA ZA 1800 EUR – HALÓ!

 

Kuknite sa na obrázok. A predstavte si, že ste kúpili dve futbalové ihriská s takýmto výhľadom. Za 1800 eur… Pripomína mi to scénu zo slávnej talianskej komédie: a Fantozzi 19 rokov po kúpe „náhle pojal jakési podezření“.

Je neuveriteľné, že Kiska sa ďalej veselo tvári, že on, ach, och, ech, trúba, proste netušil. Ach, och, ech, on je len také motovidlo, ktorý by si kúpil aj Lomnický štít za päť päťdesiat a tváril by sa, že za to všetko môže zlý mafiánsky štát.

PREČÍTAJTE SI PRAVDU, PRIATELIA!

Priatelia, páve som si v PRAVDE prečítal článok „Kiska kšeftoval opakovane s podsvetím a vydržanými pozemkami“. Ani doteraz som si nerobil o Kiskovi žiadne ilúzie, ale priznám sa – padla mi sánka.

On nielenže obral o pozemok zubára Franca. On s pozemkami kšeftoval opakovane. Čiže žiadna náhodička, žiaden inzerátik v novinách, žiaden prekvapený Andy. Tuná Andy z Popradu bol zjavne recidivista, ktorý bol pravdepodobne súčasťou organizovaného zločinu.

KDE JE SME?! KDE JE DENNÍK N?!

A nieže inzerátik v Novom čase. Ale zjavné kontakty s mafiánmi. S ťažkými prasatami, ktoré likvidovali ľudí a terorizovali Poprad. S takýmito komplicmi páchal Kiska svoje „slušné a spravodlivé“ nákupy za 1800 eur.

Mimochodom, čítali ste o tom nejaký článok na Denníku N? Alebo na SME? Alebo na Aktualitách? Nie, oni to nechávajú vyhniť. A .týždeň možno opäť vyjde s titulkou, kde bude Kiska nakreslený ako Ľudovít XIV. po prechádzke vo Versailles.

KISKA MÔŽE IGNOROVAŤ MÉDIÁ?

PRAVDA sa snaží z Kisku vymámiť odpovede, ale márne. Ak by takto ignoroval médiá predseda vlády za Smer, tak už by sa spisovali petície a možno by sem prišiel pokarhať nás aj nejaký šéfko európskej novinárskej asociácie. Ale to, že Kiska zatĺka mafiánske zločiny, to je v porádečku, načo o tom vôbec hovoriť?

A keď má Kiska tlačovečku, hlavne sa nič nespýtať. Však tak sa patrí. Tam nepočujete hysterickú chrochtlu z Denníka N, ako prerušuje Kisku pri každom druhom slove – nie, Tódová je tichúčko. Lebo Kiska je ňuňuňu. Ten môže ľudí oberať o pozemky.

NIE MAFIÁNSKY ŠTÁT, ALE MAFIÁNSKY PALÁC

Nalejme si čistého vína, priatelia. Úrad prezidenta Slovenskej republiky nikdy nemal tak blízko k mafii, ako práve teraz. Je to hanba pre celé Slovensko.

A spolupáchatelia sú všetky médiá a mimovládky, ktoré Kisku kryjú. Už nikdy viac o sebe nebudú môcť napísať, že sú objektívne. Lebo kryli zločin. Kryli mafiu. Kryli podvod. A to sa s nimi potiahne už navždy.

Naše krásne spanilé Tatry. Znásilnené mafiánmi. Zneužité Kiskom… Kde si, Slušné Slovensko? Ako to, že decká neprotestujú pred Prezidentským palácom? Odrazu už netreba bojovať s mafiou?

#alkiskone #kozanostra #vsetkojepodvod

Kiska čelí najväčšiemu škandálu v dejinách Slovensku. Po prvýkrát hrozí, že prezident Slovenskej republiky za svoje podvody poputuje za mreže.

20.02.2019

ČÍM PREKRYŤ KISKOV ŠKANDÁL? NO PREDSA VADALA! Nad Kiskom už krútia hlavu aj slušnoľudia, a tak slovenské médiá museli narýchlo nájsť nejakú tému, ktorou by tento Kiskov megaškandál prekryli. Poslúžila sprostosť o telefonáte Fica s Vadalom z roku 2012. Nejako mi chýba pointa – to akože chcú liberálne médiá navodiť dojem, že šesť rokov pred vraždou Kuciaka, v [...]

Sú v Smere nejaké boje ohľadom globálneho migračného kompaktu?

23.11.2018

Ja som teda zažil v Smere rôzne polemiky na rôzne témy, ale migračný kompakt? V tomto panuje úplne idylická zhoda. Všetci sú proti. Poslanci, členovia, sympatizanti, voliči. V máloktorej téme sú názory vo vnútri strany až takéto podobné. Za posledné týždne som sa rozprával na túto tému s desiatkami ľudí zo Smeru, a to nerátam tisíce reakcií na sociálnych [...]

Radičová odmieta zverejniť svoj spis, na základe ktorého sa dostala k titulu profesor a namiesto toho okolo seba hystericky prská.

09.11.2018

Zjavne som pichol do osieho hniezda. Radičová odmieta zverejniť svoj spis, na základe ktorého sa dostala k titulu profesor a namiesto toho okolo seba hystericky prská. Moje pochybnosti o jej profesúre sú odôvodnené a ona sa obhajuje ako malý školáčik. V médiách píšu, vraj „Blahovi vrátila úder“. Tak si ten „úder“ rozoberme. Ja mám totiž skôr pocit, [...]

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

Ľuboš Blaha

Ak máte plné zuby pravicových liberálov, rusofóbov a antikomunistov, ste na správnom blogu. Toto je blog najľavicovejšieho poslanca NR SR. Vitajte!

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 35938x
Priemerná čítanosť článkov: 8985x

Autor blogu

Kategórie